Reactie Mpoku: "Lierse was slechts het begin"

Christophe van den Boom
| 11 reacties
Mpoku: "Lierse was slechts het begin"
Foto: © SC

Paul-José Mpoku was deze vrijdag van goudwaarde tegen Lierse. Met een assist en een doelpunt legde hij een uitstekende prestatie neer op de mat. Het was meteen zijn eerste doelpunt in loondienst van Standard.

“Ik bedank God dat hij me de kracht gaf om te vechten, zelfs wanneer ik niet speelde. Ik heb een moeilijke periode achter de rug, maar ik bleef hopen. Ik weet dat ik bepaalde kwaliteiten bezit”, aldus Mpoku in La Dernière Heure.

Zijn wedstrijd tegen Lierse was zijn beste tot nu toe, maar de aanvallende middenvelder noemt het slechts een begin. “Tegen Lierse was ik heel succesvol, maar dit is slechts het begin. Ik kreeg nu twee keer een basisplaats, maar ik kan evenwel vrede nemen met een plaats op de bank tijdens de volgende wedstrijd. Als ik speel, of het als basisspeler of als invaller is, wil ik de trainer tonen dat zijn vertrouwen in mij loont.”

Vorig seizoen moest Mpoku doorbrengen met de Beloften. “Riga zei me om geduld uit te oefenen. En wanneer hij me dan toch opstelde, plaatste hij me rechts. Dat is een positie die me niet bevalt. Met José Riga heb ik een jaar verloren", besluit Mpoku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties