Reactie "Tegen Anderlecht bewijzen dat zaterdag offday was"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
"Tegen Anderlecht bewijzen dat zaterdag offday was"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nederlaag tegen Waasland-Beveren is bijzonder hard aangekomen in het Mechelse kamp. Doelman Pacovski realiseert zich dat zijn team een hele slechte zaak deed afgelopen weekend.

door Robby Morren

"Normaal moeten we dat soort matchen winnen. Door de nederlaag zitten we nu in een moeilijke situatie als we de rangschikking bekijken. Na deze teleurstelling moeten we zo snel mogelijk vooruitkijken."

Ondanks de druk van KV Mechelen vond Pacovski de winst van de Waaslanders niet onverdiend. "Waasland-Beveren kreeg in de eerste helft één goede kans en daaruit scoorden ze. Dat was heel teleurstellend voor mij als doelman. Daarna verdedigden ze sterk en zo verdienden ze de overwinning."

Helemaal op het einde van de wedstrijd trok de goalie nog enkele minuten mee naar voor op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet. "Ik wilde nog scoren. Ik wil altijd winnen, dat zit in mij. Ik wilde er alles aan doen om de nederlaag te vermijden."

Geen zekerheden in voetbal
"We hadden verwacht dat we de drie punten thuis zouden houden maar in voetbal weet je dus nooit zeker dat je zal winnen. Dat is nog maar eens gebleken."

Dinsdag staat KV Mechelen alweer voor een lastige verplaatsing naar Anderlecht voor de beker. "Dat wordt heel moeilijk natuurlijk maar in die match moeten wij bewijzen dat afgelopen zaterdag een offday was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties