Plet: "Ons eigen spel spelen tegen Standard"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Plet: "Ons eigen spel spelen tegen Standard"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Genk - Standard worden de 1/8e finales van de Beker van België afgesloten met een heuse topper. Glynor Plet benadrukt dat Genk absoluut wil doorstoten naar de volgende ronde.

"Met Genk en Standard zullen twee teams tegenover elkaar staan die er alles aan zullen doen om door te stoten naar de volgende ronde. Standard heeft een hele goede ploeg maar wij ook. We moeten gewoon ons eigen spel spelen en dan maken we een goede kans om te winnen", vertelt Plet aan Voetbalkrant.

Dat goede voetbal van Genk was afgelopen zondag tegen OHL ver zoek, vooral in de tweede helft. "Onze eerste helft was nog goed en we kwamen op voorsprong maar we scoorden die tweede goal niet en daarna zijn we weggezakt. We vergaten te voetballen en op een gegeven moment verloren we de controle over de match. De ruimtes werden te groot", analyseert de aanvaller eerlijk.

Dat Genk in de toegevoegde tijd nog twee punten verloor, viel erg zwaar maar die teleurstelling willen de Limburgers wegvegen met een overwinning tegen de Rouches. "De teleurstelling was groot nadat we het heel goed deden in Europa. De match tegen Standard is voor ons heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties