Been: "Nog een maandje bijten"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Been: "Nog een maandje bijten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat Genk voor een belangrijke verplaatsing naar Lokeren. Bij een nederlaag loopt Lokeren al 7 punten uit en tuimelt Genk mogelijk uit de top zes. Toch wil Been het belang van de match niet overschatten. "Uiteindelijk worden dat nog 3,5 punten", relativeert hij.

Robby Morren in Genk

“We moeten een positief resultaat behalen om in de top te blijven, niet meer en niet minder dan dat. Het gaat mij te ver om nu al te gaan rekenen over wat als we zouden verliezen. We gaan met een heel positief gevoel naar Lokeren en dat het een moeilijke verplaatsing is, weten wij ook. Tot dusver kan ik over slechts één verplaatsing ontevreden zijn en dat is Cercle.”

Vermoeidheid
De snelle opeenvolging van wedstrijden begint zijn sporen na te laten in het Limburgse kamp. "Sommige jongens geven tekenen van vermoeidheid maar het is nog een maandje bijten. We hebben zoveel wedstrijden meer gespeeld dan bijvoorbeeld Standard. Dan vind ik het knap wat mijn spelers nog kunnen. Soms is het allemaal niet even fris als daarvoor maar zolang de resultaten positief blijven, is het goed.”

Niet roteren
Ondanks de vermoeidheid zal de Nederlander niet gaan roteren. “Ik ben niet zo voor roteren. Ik kijk goed naar de groep en naar wat ik nodig heb. Soms kan ik wel op een andere manier spelen. Zolang ik geen signalen krijg van sommige spelers, zal ik met hen blijven spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties