Van Veldhoven: "Na winterstop met echte team"

Van Veldhoven: "Na winterstop met echte team"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Harm van Veldhoven en KV Mechelen hebben er pas een bekerwedstrijd tegen Anderlecht opzitten of ze mogen al naar Club Brugge trekken. Volgens de trainer van KV is het hopen op hier en daar nog wat punten te sprokkelen om na nieuwjaar dan wel compleet te staan.

"De uitschakeling tegen Anderlecht verteer je anders en sneller dan die nederlaag tegen Beveren", aldus Van Veldhoven in HLN. "Wat telt, is de kwalificatie, maar na negentig minuten stond er iets op het bord dat je kan meenemen naar Brugge. Onze resultaten vallen tegen, maar in alle wedstrijden die we gespeeld hebben, op uitzondering van onze thuiswedstrijd tegen Anderlecht, hebben we op onze echte waarde gespeeld. Steeds kregen we kansen, alleen werden we niet altijd beloond."

"Bovendien kenden we een ongelukkige periode met tal van blessures en schorsingen. Het moet nu onze ambitie zijn om voor de winterstop nog wat punten te sprokkelen. Na de winterstop, wanneer op uitzondering van Pandza iedereen paraat is, wil ik met KV doorstomen naar het échte team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties