Zimling leerkracht voor één dag
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Zimling leerkracht voor één dag
Foto: © SC

Club Brugge-speler Niki Zimling gaf woensdagmiddag les aan vijf schoolkinderen. Hij deed dat in het kader van de Playing for Success- actie. Club Brugge wil via dat initiatief kinderen helpen die kampen met onder andere schoolmoeheid.

“Playing for Success is een project van Club Brugge Foundation waarbij Brugse schoolkinderen die kampen met schoolmoeheid, leerachterstand of motivatieproblemen uit de traditionele schoolomgeving worden getrokken en in de inspirerende omgeving van een voetbalclub en voetbalstadion naschoolse lessen volgen”, zo staat te lezen op de officiële website van Club.

De kinderen krijgen er op woensdagmiddag verschillende lessen: “Tijdens de verschillende sessies op woensdagmiddag krijgen de kinderen lessen  rond de traditionele schoolthema's: ICT, nederlands en wiskunde, maar dan opgebouwd rond het thema Club Brugge.”

Niki Zimling kreeg veel vragen van de kinderen en antwoordde daar graag op: “Deze kinderen kijken echt naar ons op. Ze waren zeer aandachtig en luisterden ook goed. Ik vond het zelf ook zeer fijn deze kinderen wat te helpen vandaag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties