Reactie Lepoint: "Bizar gevoel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Lepoint: "Bizar gevoel"
Foto: © SC

Christophe Lepoint opende de score voor Waasland-Beveren tegen AA Gent. De huurling van Gent was tevreden met zijn goal maar hield een bizar gevoel over aan de wedstrijd. "Beide supportersgroepen steunden me."

Sander De Graeve in Gent

Lepoint scoorde de eerste goal na een mooie pass van Daniel Cruz: "Net als tegen Beerschot dekte de verdediging naar onze linkerkant. Ik liep in de ruimte aan de rechtse kant en heb niet getwijfeld. Deze goal doet me echt veel plezier."

Lepoint vierde bewust niet: "Ik speel nu bij Waasland-Beveren maar Gent blijft mijn club. Op het veld zal ik alles geven voor Waasland-Beveren maar ik ga de supporters die me steeds blijven steunen niet schofferen door te gaan vieren."

Lepoint kreeg van beide supportersgroepen aanmoedigingen: "Die van Gent riepen dat ik een Buffalo ben, die van Waasland-Beveren antwoordden dat ik van hen ben. Het was een bizar gevoel. Ik ben triest voor Gent maar blij met de overwinning."

De middenvelder was tevreden met de wedstrijd van Waasland-Beveren: "We spelen hier de perfecte match. Achterin en op het middenveld hielden we alles goed gesloten en voorin konden we de bal goed bijhouden. Dit kan een déclic voor ons zijn. We hebben zeker de kwaliteiten om ons te redden."

"Frank Boeckx hing overigens in onze kleedkamer de boodschap: Lepoint is back! Dat vond ik wel tof."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties