Stijnen: "Ik kan het niveau van Club Brugge nog aan"

Stijnen: "Ik kan het niveau van Club Brugge nog aan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met deze namiddag de wedstrijd tussen Beerschot en Club Brugge in het verschiet, is de eerste persoon naar wie wordt gekeken altijd Stijn Stijnen. De doelman van Beerschot was meer dan tien jaar doelman bij Club Brugge. Hij zou zichzelf nog steeds boven Jorgacevic kiezen als doelman voor Club.

“Als ik als trainer zou mogen kiezen tussen Stijnen en Jorgacevic kies ik uiteraard Stijnen. Natuurlijk kan ik het niveau nog aan”, aldus de doelman van Beerschot in Het Nieuwsblad. Of Stijn Stijnen ooit nog welkom zou zijn bij Club Brugge is na het forumincident misschien onzeker, maar Stijnen zelf wist er over te vertellen dat het hele verhaal daarover nooit is naar buiten gekomen. “Misschien komt dat nog, maar ik vraag me steeds meer af of het wel zin heeft om er over te praten. Een paar mensen weten wat er precies gebeurd is, en samen met die mensen heb ik besloten er over te zwijgen”, vertelde Stijnen.

Over het ontslag van Koster had Stijnen ook iets te melden. “Het op financiële problemen steken vind ik flauw. Dat is jezelf uit de wind zetten”, besloot de doelwachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties