Reactie Van den Brom: "We zijn sterker dan Gent"

Van den Brom: "We zijn sterker dan Gent"
Foto: © SC

John van den Brom was ondanks een mindere wedstrijd tevreden met het resultaat. De coach van Anderlecht verwacht ook dat zijn ploeg na twee wedstrijden zich de sterkere van Gent zal tonen.

Van den Brom wist vooraf al dat Gent niet - zoals in het Astridpark - met open vizier zou strijden. Dat ze met tien man achter de bal zouden kruipen, had hij waarschijnlijk ook niet verwacht. "Dit is een goed resultaat, zeker omdat er maar één ploeg was die echt wou winnen", zei Van den Brom. "We hebben geprobeerd er door te komen, maar het lukte niet. Het was niet onze beste wedstrijd, maar dat kon ook niet met zoveel mensen bij Gent achter de bal. We hadden zelfs nog de kans om te winnen, maar dan moet Kanu die kans wel afmaken."

Van den Brom ziet Anderlecht wel doorgaan na de terugmatch in januari. "In principe moeten we over twee wedstrijden altijd beter zijn. De kans dat we door gaan, schat ik heel hoog in. We willen de Beker winnen. In januari zullen we, net als vandaag, weer met ons sterkste elftal beginnen. En dat zullen we in de halve finale en de eventuele finale weer doen", besloot hij met een pak Nederlanse branie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties