Reactie Van Der Bruggen: "Blij met steun van Mboyo"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Van Der Bruggen: "Blij met steun van Mboyo"
Foto: © SC

Hannes Van Der Bruggen is de nieuwe kapitein van AA Gent. Hij is tevreden dat hij op zo'n jonge leeftijd die verantwoordelijkheid krijgt. "Ik kreeg veel steun van de meer ervaren spelers, ook van Mboyo."

Sander De Graeve in Gent

Hannes Van Der Bruggen was niet ontevreden na de 1-1 tegen Anderlecht: "Ik kan leven met dit gelijkspel. We waren goed georganiseerd en hebben defensief gedacht. We rekenden op de snelle omschakeling maar we moesten vooral in de tweede helft meer mogelijkheden creëren."

Van Der Bruggen is tevreden met zijn nieuwe rol als kapitein: "Het is bijzonder om als jongste speler op het veld die verantwoordelijkheid te krijgen. Er verandert echter niet veel, de ploeg blijft het allerbelangrijkste."

Van Der Bruggen moest er toch even over nadenken: "Toen Bob Peeters het me vroeg heb ik even bedenktijd gevraagd. Ik sprak ook met mijn vader maar ik ben oud genoeg om die beslissing te nemen. Hij gaf me de raad om zeker mezelf te blijven."

De nieuwe kapitein is tevreden met de steun van zijn ploegmaats: "Ze hebben me gesteund, zowel voor als tijdens de match. Ook van Mboyo kreeg ik veel steun, hij vertelde me dat ik het ging kunnen, dat ik een geschikte kapitein was. Het doet deugd om dat van een international te horen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties