Samy en De Preter doen gezamenlijke oproep

Samy en De Preter doen gezamenlijke oproep
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jesse De Preter nam deze week ontslag als CEO bij Lierse, maar vrijdagavond stuurde hij samen met Maged Samy een boodschap rond om de club toch te blijven steunen.

Volgens Samy “staan we voor een nieuwe mijlpaal met onze thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. Die wedstrijd zal een deel van onze toekomst bepalen.” Daarmee doelt de Egyptenaar op de huidige stand in de Jupiler Pro League, waar Lierse mits verlies in nog viezere papieren kan terechtkomen. “Laat ons daarom onze meningsverschillen opzij zetten en de Lierse-spirit voorzetten die al meer dan honderd jaar leeft en zal blijven leven”, ging Samy verder op de clubwesite.

Ook De Preter was duidelijk: “Samy handelt en spreekt recht uit het hart. Ik zal in specifieke dossiers de club blijven assisteren en adviseren. Het enige dat op korte termijn van tel is, dat is het behoud van Lierse in eerste klasse. Laat ons daarom alle mogelijke verschillen opzij zetten, en onze ploeg van de eerste tot de laatste minuut op een positieve manier ondersteunen”, gaf ook de ex-CEO een positief signaal aan de fans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties