Interview Van Eenoo: "Jammer wat onze supporters zongen"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Van Eenoo: "Jammer wat onze supporters zongen"
Foto: © SC

Lukas Van Eenoo scoorde zaterdag tegen Lierse een hele belangrijke goal. De middenvelder beklemtoont dat hij voor Cercle zal vechten tot de laatste snik maar kon niet goed begrijpen dat de supporters uithaalden naar de spelers op het veld.

door Robby Morren

"Er zat zeker niet meer in dan een puntje. We hebben tegen Lierse één van onze slechtste matchen gespeeld. Het was te weinig en dat beseffen we ook", was de 21-jarige Van Eenoo eerlijk. "Volgens mij is dat niet te wijten aan een gebrek aan vertrouwen. We hebben de voorbije weken toch ook al goede matchen gespeeld en van ploegen uit de top zes gewonnen."

Strijden tot de laatste snik
De middenvelder wil absoluut nog een overwinning pakken voor de winterstop. "Die gelijkmaker geeft ons goede moed om er weer vol tegenaan te gaan. We gaan strijden tot de laatste snik. We moeten nu proberen om de 2 punten die we op Lierse verloren in te halen. Hopelijk lukt ons dat nog voor de winterstop. We moeten nu zo snel mogelijk weer het gevoel van een overwinning krijgen."

Duel van levensbelang
Die winst moet er komen tegen degradatieconcurrent Waasland-Beveren. "Het wordt hard knokken en keihard werken deze week om thuis tegen Waasland-Beveren een duel van levensbelang te spelen. Het is iedere week van moeten voor ons", vertelt hij aan Voetbalkrant.

Foeke Booy vraagt aan zijn spelers om vrijuit te voetballen. "De coach zegt dat we niet te veel moeten nadenken en gewoon ons spel moeten spelen. Als we te veel stress hebben, gaat het niet lukken. Cercle is een ploeg die kan voetballen als we vrank en vrij spelen. Dat hebben we al laten zien."

Supporters
Van Eenoo was teleurgesteld dat de eigen supporters negatief waren voor de spelers. Dat vond hij onterecht. "Het is jammer dat onze supporters nu zingen: 'We willen bloed, zweet en tranen'. Wij hebben wel ons uiterste best gedaan tegen Lierse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties