Vazquez: "Triestige zaak voor Barcelona"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Vazquez: "Triestige zaak voor Barcelona"
Foto: © SC

Barcelona-coach Tito Vilanova moet opnieuw een operatie en een chemokuur ondergaan tegen speekselklierkanker. Victor Vazquez werkte ooit nog samen met Vilanova. Hij belde intussen al met Pedro en Busquets.

Sander De Graeve in Brugge

"Dit nieuws sloeg in Barcelona in als een bom", aldus Vazquez. "Ik had gisteren contact met Sérgio Busquets en Pedro. De situatie is er moeilijk nu, zoals altijd wanneer je een trainer lange tijd verliest. Maar vooral ook omdat hij herviel in een erg zware ziekte."

"Ik hoop dat hij er opnieuw bovenop kan komen, ook voor Barcelona maar vooral voor Tito zelf. Ik werkte er twee jaar mee samen bij de jeugd toen ik 15-16 jaar was en later ook bij Barça B. Hij is erg belangrijk voor Barcelona, het is een goed mens en trainer."

Intussen liet ook rivaal Real Madrid op de clubwebsite een steunbetuiging verschijnen voor de onfortuinlijke coach: "Real Madrid wil zijn steun betuigen aan Tito Vilanova, zijn club en zijn familie en wenst hem een spoedig herstel toe."

Intussen steken ook geruchten de kop op over een mogelijke terugkeer van Guardiola maar die zullen we met een zak zout nemen.

Barcelona meldt intussen dat de operatie goed verliep. Het wordt afwachten wanneer Vilanova terug zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties