Reactie De Decker: "Nooit gedacht dat we in deze situatie zouden zitten"

De Decker: "Nooit gedacht dat we in deze situatie zouden zitten"
Foto: © SC

Aan de gezichten te zien van de Beerschotspelers toen ze uit de kleedkamer kwamen, was de ontgoocheling toch bijzonder groot. Kapitein Wim De Decker kon maar niet vatten dat de pech blijft aanhouden.

"Laat ik maar direct met het positieve beginnen: we hebben vandaag strijd geleverd", zei De Decker. "Maar het zit allemaal tegen. Op dit veld was het ook moeilijk. Maar ook de scheidsrechter speelde de hele wedstrijd door een rol. Het leek alsof hij het nooit in de hand had. Hij had geen voeling met de wedstrijd."

"We hadden een paar kansen, maar veel te weinig. En de kansen die je hebt, gaan er ook niet in terwijl die van de tegenstander er wel in gaan. Het is goed dat de winterstop er nu aankomt. Dat we na Nieuwjaar met een fris hoofd kunnen herbeginnen."

Dat Lierse slechts gelijkspeelde en Beerschot dus niet op de vijftiende plaats belandt, is een kleine troost. "Het is erg dat we in een situatie beland zijn waarin dat belangrijk is. Het was ook de eerste vraag toen we de kleedkamer in kwamen. Ik had nooit gedacht dat we in deze situatie zouden zitten."

De Decker is tegen Standard woensdag ook geschorst met zijn vijfde gele kaart van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties