Reactie Jovanovic: "Misschien speelden we iets te arrogant"

Jovanovic: "Misschien speelden we iets te arrogant"
Foto: © SC

Wat na de eerste helft op een makkelijke zege voor Anderlecht leek uit te draaien, werd nog een regelrechte thriller. Nochtans leek Anderlecht in de tweede helft eerst de score nog te gaan uitdiepen.

Milan Jovanovic legde de vinger op de wonde. "Tot hun eerste goal was er geen vuiltje aan de lucht, maar daarna ging het ineens niet meer", aldus Jova. "We hadden de wedstrijd vroeger moeten beslissen, maar we speelden misschien iets te arrogant. We bleven de bal maar rondtikken zonder diepgang te zoeken. Het was alsof we niet meer wilden scoren."

Jovanovic had wel een pluim voor Proto. "Hij doet een cruciale redding. Als zij de derde hadden gescoord, kon het gedaan geweest zijn. Ik ben wel blij dat we tegen een team speelden dat wou voetballen tegen ons. Ik zeg dan ook 'proficiat' tegen hen."

"Anderlecht moet iedereen houden in januari"

Maar de Serviër zei ook proficiat tegen een aantal van zijn ploegmaats. "Kijk naar De Sutter, die zat weken op de bank en scoorde vandaag twee keer. Gillet had een moeilijke periode, maar speelde vandaag fantastisch en Iakovenko kwam er op en maakte het helemaal af."

Het noopt Jovanovic er toe om zijn bestuur een boodschap over te maken. "Anderlecht moet in januari al zijn spelers houden. Biglia, De Sutter, ... iedereen. We hebben hen nodig. Zonder Tom winnen we hier vandaag niet. En Biglia beloof ik nog een titel als hij blijft tot het einde van het seizoen. Daarna mag hij een gouden transfer maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties