Reactie Monteyne: "Kan leven met dit punt"

Monteyne: "Kan leven met dit punt"
Foto: © SC

Pieter-Jan Monteyne speelde met Bergen in eigen huis 1-1 gelijk tegen Zulte Waregem. Play-off 1 lijkt daarmee steeds moeilijker te worden voor de Henegouwers, maar Monteyne is vooral blij dat er na de verliesbeurten tegen Anderlecht en Club Brugge er toch weer een punt werd gepakt.

“Ik kan wel leven met dit punt. We waren scherp in deze wedstrijd, omdat we voor eigen huis iets wouden rechtzetten na de vorige wedstrijden”, aldus de verdediger van Bergen.

“Het is frustrerend dat we op slag van rust weer een doelpunt pakken. We geven in de eerste helft vaak een doelpunt weg net voor rust, daar moeten we aan werken naar de toekomst toe. Anders gingen we verdiend met een voorsprong de rust in”, ging Monteyne verder.

“Je voelde dat Zulte Waregem wel voor de zege wou gaan in de tweede helft, daar hebben we wat geluk dat ze niet scoren. Aan de andere kant waren er wel mogelijkheden voor ons in de omschakeling, maar daar hebben we volgens mij vandaag te weinig mee gedaan”, aldus nog de verdediger.

Over het seizoen tot nog toe is Monteyne tevreden: “We hebben het al redelijk goed gedaan dit seizoen, we komen in ons tweede seizoen in eerste klasse op die manier niet in de problemen. Er is een kloofje met de top-6, maar we blijven ambitieus en blijven er voor gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties