Reactie Van Hout: "Frustrerend voor mij"

Robby Morren
Robby Morren
| 34 reacties
Van Hout: "Frustrerend voor mij"
Foto: © SC

Kristof Van Hout beleefde geen al te leuke avond tegen Anderlecht. Hij moest zich 4 keer omdraaien. Bij de eerste goal werd zijn twijfel fataal, de tweede goal had hij net niet en de derde tegengoal kwam er nadat de bal tegen zijn rug botste. "Dit is frusterend voor mij", vertelde de

Robby Morren in Genk

"We speelden een hele goede wedstrijd op het laatste kwartier van de eerste helft na en daarin scoorden zij twee keer. Voor de rest hebben we getoond dat wij goed kunnen voetballen. We hebben veel kansen gecreëerd maar het haperde wat bij de afwerking. Het is een hele ontgoocheling als je dan het eindresultaat ziet."

Bij de eerste tegengoal zag Van Hout er niet goed uit. Op de vrije trap van Biglia zette hij een stap maar kwam dan toch niet waardoor hij niet meer kon reageren op de kopbal van Gillet. "De bal kwam en ik was van plan om tussen te komen. Ik zette één stap maar de bal draaide heel fel weg en dan werd het moeilijk voor mij om daar nog te komen."

Bij de tweede goal raakte hij de bal nog. "Ik zag De Sutter alleen staan en ik maakte de juiste keuze maar de bal botste en ik raakte hem half. Dat is pech hebben. Net als die derde goal. Die bal draaide tegen kruising, botste dan op mijn rug en bleef dan liggen voor De Sutter die hem simpel binnen kon trappen. Voor mij is dat heel frustrerend."

Match per match bekijken
De Genkse goalie wil nu vooral onthouden dat Genk tegen Anderlecht toch goed voetbal bracht. "We moeten onthouden wat we op de mat hebben gebracht. De scheidsrechters, het weer en de zon zijn allemaal dingen die wij niet in de hand hebben. We moeten proberen elke week zo goed mogelijk te voetballen. Dat lukte vandaag alleen is het resultaat niet goed. We moeten match per match bekijken en dan verder gaan tot het einde. Woensdag is er alweer een wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties