Arbitman: "Ik speel te weinig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Arbitman: "Ik speel te weinig"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

We vroegen onze eindejaarsvragen aan Shlomi Arbitman van AA Gent. De Israëlische spits zit meer op de bank en in de tribune dan hem lief is: "Ik heb kwaliteiten en wil die tonen op het veld."

Door Sander De Graeve

Shlomi, doorgaans is onze eerste vraag hoe je Kerst en Nieuw doorbrengt. Voor jou is Chanoeka (een Joods feest) reeds voorbij, hoe was het?

"We vierden dat in de tweede week van december. Van 8 tot 16 december. Het was erg gezellig, we kwamen samen met alle Joodse spelers die in België voetballen. We hebben gegeten en gevierd met ongeveer twintig, het was heel plezant."

"Voor Nieuwjaar trekken we woensdag al naar Israël. We gaan rustig op restaurant met vrienden en familie."

Wat was je hoogtepunt van 2012?

"Op voetballend vlak was dat de openingswedstrijd van dit seizoen tegen Lierse. Ik maakte toen de twee goals in die overwinning. Dat was voor mij het summum, het was de perfecte manier om de competitie te beginnen."

"Privé was het hoogtepunt de eerste verjaardag van mijn dochtertje Ariel, een prachtig moment."

En je dieptepunt?

"Ik kreeg weinig speelminuten dit jaar, dat is voor mij het dieptepunt. Ik speel amper alhoewel ik het seizoen in de basis begon."

Waar hou jij je naast voetbal nog mee bezig?

"Ik ga graag eens op restaurant en pik al eens een film mee. De beste van dit jaar vond ik Taken 2. Familie is echter het allerbelangrijkste in mijn leven."

Wat zijn je goeie voornemens voor 2013?

"Ik wil vooral meer spelen. Ik wil mijn kwaliteiten kunnen tonen op het veld. Nog niet iedereen heeft gezien wat ik kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties