Kerstactie Pro League ten einde
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Kerstactie Pro League ten einde
Foto: © SC

De kerstactie van de Pro League is deze ochtend afgelopen. Alle veilingen van truitjes en de Gouden Schoen van Johan Boskamp zijn achter de rug en de Pro League heeft 80.500 euro opgehaald voor SOS Kinderdorpen.

De Pro League spreekt over een groot succes. In een persbericht maken ze duidelijk dat supporters duidelijk niet enkel een hart hebben voor hun club, maar ook voor de families die het echt moeilijk hebben. Ze willen iedereen bedanken voor de inspanningen, zowel de biedende supporters als de partners die de actie mogelijk maakten.

Hoofdvogel van de veiling was de Gouden Schoen van Johan Boskamp, die onder de hamer ging voor 9.600 euro. Ook enkele truitjes deden het goed: de hoofdvogel werd afgeschoten door Dennis Praet. Het truitje van het talent van Anderlecht bracht 1.460 euro op. Ook populair waren de truitjes van Jelle Vossen van Racing Genk (1.020 euro) en het truitje van de afscheidnemende Xavier Chen (810 euro). In de breedte verkochten de truitjes van Club Brugge ook zeer goed: Blondel, Zimling en Bacca nemen plaatsen 4,5 en 6 in qua duurste T-shirts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties