Programma 3e provinciale West-Vlaanderen

Programma 3e provinciale West-Vlaanderen
Foto: © SC

Wat brengt de 17e speeldag in de derde provinciale van West- Vlaanderen? Wij vonden 2 derby's in derde A, veel topduels in derde B en de linkerkolom tegen de rechterkolom in derde C.

3e provinciale A

Kortemark raast door de competitie en telt inmiddels al 10 eenheden meer dan Staden. Al is men zondag bij de leider toch best op hun hoede voor de trip naar Jespo Comines - Warneton (10e). Een rampzalige start met 1 op 27 werd gevolgd door een 18 op 21 waardoor ze in de 2e periode nu helemaal bovenaan prijken.

Verder is het in de 3e provinciale A vooral uitkijken naar de derby's BS Geluveld (16e) - Zonnebeke (9e) en VC Ichtegem (12e) - Koekelare (14e).

Bekijk het volledige programma of doe mee aan onze pronostiek.

3e provinciale B

Leider Heist krijgt de uitgelezen mogelijkheid om zijn kloof met de anderen verder uit te breiden. Zelf moet het op bezoek bij Ruddervoorde (13e) terwijl hun 6 dichtste achtervolgers elkaar bekampen.

Cercle Oedelem (3e) mag zijn voetbalkunsten gaan tonen op het kunstgras van Nieuwpoort (2e), SV Oostkamp (4e) ontvangt Veldegem (5e) en SK Steenbrugge (6e) krijgt het bezoek van Moerkerke (7e).

Bekijk het volledige programma of doe mee aan onze pronostiek.

3e provinciale C

In de 3e provinciale C speelt iedereen van de linkerkolom tegen iemand van de rechterkolom. Enige uitzonderingen zijn de partijen tussen de middenmoters Oostrozebeke (8e) - WS Lauwe (7e) en Desselgem (11e) - Emelgem-Kachtem (12e).

Bekijk het volledige programma of doe mee aan onze pronostiek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (3A)

Nieuwste reacties