Interview Turnhout-voorzitter: "Er wordt veel onzin verteld"

Fabian Morren
| 33 reacties
Turnhout-voorzitter: "Er wordt veel onzin verteld"
Foto: © SC

Marcel Hendrickx, voorzitter van Turnhout, blijft achter de beslissing staan om de Egyptenaren in te zetten. "Er moest absoluut versterking komen."

"Als we degraderen, is dat ook voor onze jeugd een zeer slechte zaak", zegt Hendrickx aan Voetbalkrant.com. "Ze spelen vanaf volgend seizoen dan op een lager niveau. Daarom moest er absoluut versterking komen. Dat er veel kritiek ging ontstaan, hadden we verwacht. Er is echter ook een grote zwijgende massa en die gaan wel akkoord met de beslissing van de club."

In februari zou de Egyptische competitie hervat worden. Wadi Degla zal in eigen land dan aantreden met een jeugdelftal. "De spelers die in Turnhout zijn, zullen in dat geval niet terugkeren naar Egypte. Ze blijven hier zeker tot het einde van het seizoen", benadrukt de voorzitter.

"Dat Samy alles zelf beslist? Dat klopt niet. Wij staan hier als bestuur van Turnhout helemaal achter. Het is uiteraard wel logisch dat Maged zijn zeg wil doen. Hij investeert in de club. Denk je dat men bij Lokeren of Standard zaken gaat beslissen zonder de voorzitter te raadplegen? Er is de laatste tijd erg veel onzin verteld. Zonder Maged zouden Turnhout en Lierse niet meer bestaan." (FM)

Lees ook: "Samy bepaalt alles en iedereen gaat hier weg"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties