Aziatische overnemers 'concreet' voor Antwerp

Mathias Dumarey
| 631 reacties
Aziatische overnemers 'concreet' voor Antwerp
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Antwerp komt mogelijk in handen van investeerders uit Singapore. De overnameplannen zouden zeer concreet zijn.

Momenteel is de oudste club van het land in vergevorderde onderhandelingen met Mantra Group, een groep van investeeerders uit Singapore. Ze zouden voor een som van 9 à 10 miljoen euro de club willen overnemen. Mogelijk zal Gunther Hofmans moeten plaatsruimen als sterke man van Antwerp en zal Arthur Philips, ex-jeugdvoorzitter van de club, zijn taken overnemen.

Mantra Group is een bedrijvengroep die gespecialiseerd is in het verhandelen van suiker en petroleum met hoofdzetel in Singapore. Naar verluidt zou Antwerp met deze groep al in oktober van vorig jaar een principeakkoord hebben met deze investeerders. "Nu pas hebben we de bevestiging gekregen dat de betalingsprocessen kunnen worden uitgevoerd. Als de deal rond is, zal Arthur Philips de CEO op de Bosuil worden, maar ook Gunther Hofmans zal betrokken blijven in het verhaal. Jan Michel blijft ook de voorzitter van Antwerp", zegt Filip Antoine De Graeve in naam van Mantra Group.

De ambities van de Aziaten zijn ook duidelijk. "De ploeg moet zo snel mogelijk terug naar de hoogste klasse. We zullen de ploeg deze maand nog gevoelig versterken. Trainer Dennis Van Wijk heeft enkele spelers op zijn lijstje staan die nu in de JPL spelen en als we die kunnen halen is het volgens de coach zeker dat we de eindronde zullen halen waarin we een gooi zullen doen naar promotie. In de toekomst willen we Antwerp vooral in de linkerkolom van de JPL laten voetballen", besluit De Graeve in HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties