Reactie Kujovic: "Nooit ons spel kunnen spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Kujovic: "Nooit ons spel kunnen spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vladan Kujovic moest zijn ploeg meermaals rechthouden tegen een gemotiveerd AA Gent. De doelman zag dat het niet liep bij Club: "De opbouw was vandaag niet zoals het moet, dat is vooral de verdienste van AA Gent."

Sander De Graeve in Brugge

"We moeten tegen Gent altijd de drie punten kunnen thuishouden. Ik ben dus niet tevreden met het punt. Al moet ik wel toegeven dat we vandaag de overwinning verdienen."

Kujovic zag dat Gent het middenveld goed vastzette: "We hebben nooit het soort spel kunnen spelen waar we op trainen. De snelle balcirculatie kwam er niet uit en dat is vooral de verdienste van Gent dat heel goed gepositioneerd stond. Onze opbouw was niet zoals het moet."

Club speelde met drie nieuwe spelers, De Bock, Gudjohnsen en Adu: "Dat mogen we niet als excuus aangrijpen. Het was hun eerste officiële match voor de ploeg dus waren ze wat gespannen, dat is normaal. Ik moet echter Adu en De Bock complimenteren met hun match."

Kujovic kwam enkele keren goed tussenbeide: "Dat zijn de moeilijkste matchen, die waarin je twintig minuten staat te schilderen en dan plots enkele ballen te verwerken krijgt. Dan moet je er staan als doelman. Het feit dat we de nul houden is ook het enige positieve dat we uit deze wedstrijd halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties