Ogunjimi: "We degraderen niet"

Niels Ceulemans
| 44 reacties
Ogunjimi: "We degraderen niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Nwanganga Kennedy en Marvin Ogunjimi herenigt Beerschot twee oude bekenden uit de Cristal Arena. Twee spitsen die veel kwaliteiten bezitten maar nog matchritme missen.

“Dat was lang geleden”, verklaart Kennedy in HNB. “Mijn eerste match en meteen een volledige, ik kan niet beter wensen. Vorige week kampte ik nog met een kleine blessure. De coach wilde toen geen risico nemen.

Ik ben zeker nog niet top”, vervolgt de nieuwe spits van Beerschot. “Wedstrijd per wedstrijd moet ik naar mijn beste vorm toegroeien. Zei de coach dat ik voor hem een vaste waarde ben? Dat wist ik niet.

Het is altijd leuk dat een trainer zijn vertrouwen in je uitspreekt, maar het draait hier niet om mij. Het draait om een team dat tot het uiterste is gegaan om de drie punten thuis te houden.”

Positief gevoel na Bergen
Marvin Ogunjimi heeft alleszins nog vertrouwen in de redding. “We moeten niet teveel naar het klassement kijken. De focus moet op de volgende wedstrijd liggen. Week na week willen we de drie punten pakken.

Op het einde van de rit zien we wel waar we uitkomen. Wie na de match tegen Bergen niet positief is, kan volgende week beter thuis blijven. Ik ben ervan overtuigd dat we niet degraderen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties