Reactie Maes ontevreden: "Wedstrijd om zo snel mogelijk te vergeten"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Maes ontevreden: "Wedstrijd om zo snel mogelijk te vergeten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes was allerminst tevreden over de prestatie van zijn team tegen Lierse. Het voetbal mondde uit in een ware veldslag op het Lisp, tot ergernis van de coach.

Robby Morren in Lier

Lokeren kende geen makkelijke partij tegen Lierse maar het toonde zich efficiënter en kwam toch op voorsprong. Met nog een twintigtal minuten op de klok moest Lierse ook nog eens met tien man verder. Toch gaven de bezoekers de voorsprong alsnog uit handen.

"Er gebeurde heel veel in de wedstrijd. Dat weet je op voorhand als je bij een team op bezoek komt dat dringend punten nodig heeft om de strijd voor play-off 3 te vermijden. Dan weet je ook dat je misschien wel in het gevechtsvoetbal terechtkomt en daar hebben wij in meegedaan."

"Ik heb deze wedstrijd vanuit veel verschillende emoties beleefd. Ik wil deze match zo snel mogelijk vergeten want ik heb vandaag niet het Lokeren gezien dat je normaal moet zien. Dan kan je met een 1-1 nog wel een resultaat spelen maar dat was van onze kant niet genoeg. Je denkt dan dat je die wedstrijd nog wel over de streep zal trekken maar dan valt die domme rode kaart."

"Op het moment dat de tegenstander met 10 komt te staan, hebben we wel eens meer problemen. Dan gaan wij nog meer leunen en de ruimtes niet gebruiken. We zoeken dan vooral de diepte en niet de breedte. In die situatie ben ik nooit gerust."

Mogelijk punt van goudwaarde

"Uiteindelijk moeten we tevreden zijn met dat gelijkspel want we hebben niet genoeg gebracht. Dat punt zou misschien wel eens van goudwaarde kunnen zijn voor de eindafrekening. We gaan nu naar de twee volgende belangrijke wedstrijden, tegen Zulte Waregem en Club Brugge, en die zullen op een andere manier gevoetbald worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties