Ciman: "Het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging"

Christophe van den Boom
| 14 reacties
Ciman: "Het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging"
Foto: © SC

Laurent Ciman is bezig aan een sterk seizoen bij Standard. Hij is ervan overtuigd dat de club onder Rednic zijn doelstellingen voor het seizoen zal behalen. Op persoonlijk vlak wil de verdediger volgend seizoen een andere uitdaging aangaan.

De transferpolitiek van de Rouches tijdens de winterstop riep heel wat vragen op bij fans. Enkele sterkhouders verlieten het Luikse nest een ook Ciman was verwonderd. “Bij het vertrek van Goreux en Pocognoli heb ik mij vragen gesteld, want dat waren toch basisspelers”, aldus Ciman tegen Sudpresse.

Ook hij werd in verband gebracht met een vertrek. “Ik heb enkele contacten gehad, maar niets was concreet. Maar dat is niet erg. In de winter is het vaak alles of niks. Nu heb ik meer tijd om volgende zomer een goede beslissing te maken.”

De kans is groot dat hij na het seizoen toch zijn koffers pakt bij de Rouches. Eerder wees hij al een contractverlenging af. “De directie had me een voorstel gedaan die me niet beviel. Op 27 jaar moet ik ook aan mijn familie denken. Tijdens mijn onderhoud met Duchâtelet heb ik begrepen dat hij me niets in de weg zal leggen. Maar ik kan stellen dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties