Geen verrassingen in Gentse selectie

Thomas Eeckhout
| 1 reacties
Geen verrassingen in Gentse selectie
Foto: © SC

Geen verrassingen in de Gentse selectie voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Nieuwkomers Kagé en Lopez zitten net als vorige week in de wedstrijdkern.

Victor Fernandez had op de persconferentie geen verrassingen in petto in verband met de wedstrijdselectie. Nieuwkomers Kagé en Lopez zitten opnieuw in de kern. Vooral Kagé maakt opnieuw kans op een basisplaats. 

"Kagé en Lopez hebben de hele week normaal kunnen trainen", zo vertelt Fernandez. "Kagé heeft al veel gespeeld en is helemaal klaar voor een hele hoop speelminuten. Lopez komt van verder terug en heeft nog wat tijd nodig. We moeten wat geduld hebben met hem."

Hannes Van der Bruggen, die deze week nog een prachtig doelpunt scoorde tegen Spanje bij de nationale beloften, keert terug in de kern na een schorsingsdag. "Ik heb het doelpunt gezien", zegt Fernandez. "Het was een moeilijk maar mooi doelpunt en hij speelde een goede wedstrijd, wat goed is voor zijn vertrouwen. Ik reken op hem."

Assistent Manu Ferrera, die zoals gewoonlijk Fernandez bijstond, wist ook nog iets te vertellen over doelman Sergio Padt. "Sergio traint nog niet. Hij heeft nog altijd last van zijn voet en zal waarschijnlijk een inspuiting krijgen. We kunnen dus nog geen datum plakken op zijn terugkeer. Ik denk dat het nog een tijdje zal duren." 

De Gentse selectie: Boeckx, Maes, Cendros, Melli, Zukanovic, Arzo, Rafinha, Mareval, Neto, Hubert, Van Der Bruggen, Lepoint, Brüls, Soumahoro, Kagé, Lopez, Coulibaly en Mboyo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties