Reactie Scholz: "Speel met meer vertrouwen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Scholz: "Speel met meer vertrouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexander Scholz verhinderde met een gewaagde tackle een gemaakte goal van Carlos Bacca. De centrale verdediger liet zich heel de wedstrijd opmerken met goede tussenkomsten en kwam tweemaal dicht bij een doelpunt.

Sander De Graeve in Lokeren

"Ik had graag gescoord vandaag. Ik kwam denk ik dat tikkeltje geluk te kort dat je nodig hebt om een doelpunt te maken. Ik kwam er toch tweemaal erg dichtbij."

De ex-club van Scholz, Stjarnan, werd via YouTube bekend door origineel te vieren na een goal. Hier oefende hij nog niet: "Ik had het waarschijnlijk conservatief gehouden had ik gescoord. Ik ben ook nieuw hier, dan moet je niet meteen de speciale uithangen. In IJsland is men er ook mee moeten stoppen, nog voor ik bij Stjarnan speelde."

De Deen speelde erg sterk en pakte onder meer uit met een borstpass tussen twee Bruggelingen: "Ik speel met meer vertrouwen nu. In het begin moest ik nog wennen aan het hoge niveau. Het ging de eerste wedstrijden iets te snel voor mij. Nu ik vijf matchen in de benen heb, gaat het veel beter."

Bekijk hieronder nog eens hoe de ex-club van Scholz vroeger een goal vierde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties