Reactie "Coppens blijft staan tot begin play-offs"

"Coppens blijft staan tot begin play-offs"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Verbist werd verrassend uit de basis gelaten ten voordele van Jo Coppens. En laat die laatste nu net in de fout gegaan zijn bij de 1-1 die de match deed kantelen. Trainer Foeke Booy gaf meer uitleg.

Verbist werd plotseling naar de bank verwezen. "Ik heb met de trainer gesproken", zei Verbist. "Hij doet meestal twee evaluaties per jaar: één in de zomer, maar toen was hij er nog niet, en één tijdens de winterstop. Maar toen kon hij Jo niet beoordelen omdat hij gekwetst was. Maar op basis van de trainingen vond hij dat hij een kans verdiende."

"Goed, Jo kan er ook niets aan doen. Ik heb geprobeerd hem te steunen. We zijn hier immers allemaal samen met één doel: Cercle in eerste klasse houden. Maar PO III ontlopen wordt inderdaad moeilijk", aldus Verbist.

"In januari zet ik de teller op nul", zei Booy. "Jo heeft zijn kans nooit gekregen door blessures, maar is de laatste weken goed bezig. Hij verdiende ook kansen. Het rare is dat hij net op dit moment deze fout maakt. Hij vindt dit lullig en ik ook, want ik ben verantwoordelijk voor de opstelling. Maar hij krijgt kansen tot aan de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties