Interview "Hebben vertrouwen in Garrido"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 35 reacties
"Hebben vertrouwen in Garrido"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Juan Carlos Garrido zag zijn contract verlengd tot eind volgend seizoen, dat kon u hier al lezen. De drie protagonisten, Vincent Manaert, Arnar Gretarsson en Juan Carlos Garrido zelf geven tekst en uitleg.

Sander De Graeve in Brugge

Vlak voor de wedstrijd tegen Anderlecht sprak het Club-bestuur met een contract het vertrouwen in Garrido uit. "Dat we nu net tegen Anderlecht moeten is toeval, het was gewoon een ideaal moment. Als een coach tot het eind van het seizoen onder contract ligt, is er altijd wat onzekerheid. Nu weet de spelersgroep dat hij ook volgend seizoen aanblijft", aldus sportief directeur Gretarsson.

Het vertrouwen in Garrido is groot. "Hij is de juiste persoon voor de job. Het is hier geen sprint, het is een marathon. We denken dus op de lange termijn." Algemeen manager Vincent Mannaert is het daarmee eens: "Resultaten zijn maar resultaten, je kan fantastisch spelen en toch verliezen. We zijn zeker dat we succes gaan boeken met de werkwijze van Garrido, ook al staan we momenteel niet waar we willen staan."

Makkelijke beslissing

"Het was een makkelijke beslissing", gaat Mannaert verder. "Er was eensgezindheid binnen de spelersgroep, de staf en het bestuur over de werking van Garrido. Nu brengen we stabiliteit en continuïteit. Club Brugge staat voor hard werken en regelmaat, waarden die we ook bij onze coach terugvinden."

Garrido zelf is gelukkig met zijn nieuw contract: "Ik doe deze job graag, ik ben dan ook erg tevreden dat ik mijn werk kan verderzetten. Het is een geweldige club. De geweldige technische staf hier bij Brugge maakt mijn werk ook iets makkelijker. Ik wil een echte kampioensploeg bouwen, een ploeg die past in de rijke geschiedenis van Club Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties