Reactie Van Veldhoven: "Er kroop onrust in de ploeg"

Van Veldhoven: "Er kroop onrust in de ploeg"
Foto: © SC

Harm van Veldhoven zag KV Mechelen een schitterende eerste helft spelen, maar in de tweede helft helemaal in elkaar stuiken. "Een zekere onrust maakte zich meester van de ploeg", aldus de coach.

Het verschil tussen eerste en tweede helft was enorm. "In de eerste helft konden we makkelijk op 2-0 staan, maar Bailly speelde ook een schitterende match", aldus Van Veldhoven. "In de tweede helft zette Leuven iets meer druk, maar wijzelf gingen heel slordig om met het balbezit. Iedere keer gingen we in de fout. Dat is wat ik ook zag tegen Kortrijk. Elke keer als we dichtbij die PO I staan, maakt een zekere onrust zich meester van mijn ploeg. In de tweede helft zag je niet het Mechelen zoals het zou moeten."

PO I lijkt nu helemaal weg. "Dat is ook zo. Het was sowieso moeilijk maar elke week probeer je toch de druk op de topploegen te houden. Nu moeten we ons optimaal richten op PO II. En die wil ik winnen. Ik zeg niet dat het zal gebeuren, maar we gaan toch ons best doen. En daarvoor moeten we lessen trekken uit onze tweede helft van vandaag", besloot Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties