Reactie Kara herpakte zich tegen Standard

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Kara herpakte zich tegen Standard
Foto: © SC

Kara maakte enkele weken geleden tegen Anderlecht geen al te vrolijk debuut voor Racing Genk. Zondag mocht hij tegen Standard starten en ditmaal greep de Senegalees zijn kans met beide handen.

Door Robby Morren

Jeroen Simaeys viel ziek uit waardoor Kara een nieuwe kans kreeg in het hart van de defensie, naast Koulibaly. Hij toonde zich beresterk in de duels. "Het was een goede wedstrijd, zeker als verdediger want we hebben geen goal geïncasseerd", liet Kara optekenen.

Anele, al jarenlang sterkhouder in de Genkse defensie, was opgetogen over de prestatie van Kara. "Hij heeft het echt heel goed gedaan. Het is niet makkelijk om tegen Standard te starten maar hij was heel sterk."

Een pluim voor de reactie die de grote Senegalees op de grasmat legde na zijn ongelukkig debuut tegen in de bekermatch tegen Anderlecht. Toen leidde een slechte pass van hem de tegengoal in en kreeg hij nog voor de pauze een rode kaart. 

"Ik twijfel nooit. Ik weet wat ik kan en bovendien was die rode kaart onterecht. Ik heb tegen Standard mijn match gespeeld en het samenspel met Koulibaly liep uitstekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties