Ntambwe en Tucudean krijgen twee speeldagen schorsing
Redactie
| 3 reacties
Ntambwe en Tucudean krijgen twee speeldagen schorsing
Foto: © SC

Het parket van de KBVB heeft Bergen-speler Brice Ntambwe en Standard-aanvaller George Tucudean een voorstel gedaan van twee speeldagen schorsing voor de rode kaarten die ze het voorbije weekend opliepen.

De 19-jarige Ntambwe werd zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Kortrijk uitgesloten. Een kwartier voor tijd ging hij fel in op Gertjan De Mets. De scheidsrechter twijfelde niet en trok meteen rood. Het bondsparket stelt nu een schorsing van twee speeldagen voor en een boete van 200 euro.

Als hij de schorsing aanvaardt, mist hij de duels met Cercle Brugge en Racing Genk. Zoniet, dan verschijnt hij dinsdag voor de Geschillencommissie.

Ook Standard-speler George Tucudean moet twee speeldagen aan de kant toekijken. Hij liep tijdens de wedstrijd tegen Racing Genk tegen een rood karton aan. De nieuwkomeling stond amper tien minuten op het veld toen hij Koulibaly gevaarlijk onderuit haalde. Bij een aanvaarding van het voorstel mist de Roemeen de wedstrijden tegen OH Leuven en Lokeren. Als hij in beroep gaat, zal hij dinsdag voor de Geschillencommissie verschijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties