'Nicaise kan FC Brussels niet in tweede klasse houden'

Christophe van den Boom
| 0 reacties
'Nicaise kan FC Brussels niet in tweede klasse houden'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin Nicaise werd onlangs aangesteld als nieuwe coach van FC Brussels, dat zich op de rand van degradatie bevindt. Volgens jullie kan Nicaise de club niet behoeden voor degradatie.

De ex-speler van Bergen hing in januari zijn schoenen aan de haak. Intussen is hij aangesteld als coach van FC Brussels. Meer dan de helft van de stemmers op de poll denkt dat Nicaise te weinig ervaring heeft om de club te redden.

Anderzijds meent 26% dat de tweedeklasser gewoonweg te weinig kwaliteit heeft in de kern. Als ze zakken ligt het volgens hen dus niet aan de trainer, maar aan de spelers.

De overige 22% gelooft wel in de redding van de Brusselse fusieclub. Exact de helft daarvan gelooft dat Nicaise talent heeft als trainer en hij zijn eigen ervaringen op de spelers kan overbrengen. 

Ook vandaag schotelen we jullie een nieuwe Facebook-vraag voor: Nadat Atlético Madrid woensdagavond Sevilla uitschakelde in de Copa Del Rey,staat in de Spaanse bekerfinale de Madrileense derby te wachten.Wie acht u de grootste kanshebber om de beker in de wacht te slepen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties