Van Tornhout: "Punten pakken voor supporters"

Jens Van der Borght
| 37 reacties
Van Tornhout: "Punten pakken voor supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren speelde Antwerp op het veld van Woluwe 1-1 gelijk. Het doelpunt van Dieter Van Tornhout was niet genoeg voor een overwinning.

The Great Old kon al vijf wedstrijden op rij niet meer winnen. Door de mindere resultaten van de laatste weken is het weggezakt naar de elfde plaats in het klassement. Nochtans kwam Antwerp in de wedstrijd tegen Woluwe verdiend op voorsprong. Maar daarna slikte het nog een doelpunt op een stilstaande fase. “We stonden blijkbaar niet goed opgesteld, die tegengoal was dan ook een domper”, vertelde Van Tornhout aan RAFC.TV

“Vroeg in de tweede helft kregen we met die penalty een kans om opnieuw op voorsprong te komen en die missen we dan. Dat is jammer, want ik denk niet dat Woluwe nog echt uitgesproken kansen heeft gekregen. We verliezen zo eigenlijk twee punten”, aldus de doelpuntenmaker.

“We hebben nu al een wedstrijd of tien waarin heel wat details tegen zitten. Soms hebben we slecht gespeeld, maar we hebben ook al wel onze portie pech gehad. Ballen die net niet goed vallen en dergelijke. Ik denk dat we nu in de eerste plaats vooral voor de supporters moeten spelen. Ook voor het prestige en voor onszelf, dat we niet als een bende sukkelaars op dat veld staan”, was Dieter Van Tornhout duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties