Hele namiddag en avond topvoetbal

Redactie
| 1 reacties
Hele namiddag en avond topvoetbal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl in België een bekerwedstrijd en een competitiewedstrijd worden ingehaald, draait de competitie in het buitenland op volle toeren. Ook vandaag zijn er weer een hele resem interessante wedstrijden. Via Unibet TV kan je alles live en gratis volgen.

Liefhebbers van het calcio kunnen om 15 uur kiezen tussen een aantal wedstrijden uit de Serie A. Inter gaat bijvoorbeeld zonder Cassano op zoek naar de drie punten in Catania, dat het verrassend goed doet in de competitie.

Om 19 uur is er de Spaanse topper tussen Malaga en Atlético Madrid. Kunnen de Socio’s van Atléti nog dromen van de titel, nu Barcelona in een dipje lijkt te zitten? En om 21 uur is er nog Lille tegen Bordeaux, ook geen te versmaden wedstrijd.

Maar er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Hebben Palacio en Rocchi er zin in? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Palacio of Rocchi twee keer scoren, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 720 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties