Reactie Koulibaly: "Ik heb twee fouten gemaakt"

Robby Morren
Robby Morren
| 27 reacties
Koulibaly: "Ik heb twee fouten gemaakt"
Foto: © SC

Kalidou Koulibaly maakte geen al te beste beurt tegen AA Gent. De verdediger was dan ook opgelucht dat Genk de drie punten alsnog thuis wist te houden.

Robby Morren in Genk

Koulibaly was de afgelopen weken bijzonder sterk bezig maar tegen AA Gent ging hij toch weer in de fout. Hij was niet te beroerd om dat ook toe te geven. "Vorige week speelde ik goed maar nu heb ik twee fouten gemaakt. Ondanks wat er in de wedstrijd gebeurde, is het toch heel goed dat we wonnen."

Genk kwam op een 1-2 achterstand maar een kopbalgoal van Kumordzi en een fantastisch afstandsschot van Gorius zorgden voor een Limburgse overwinning. "We hebben karakter getoond, we zijn op zoek blijven gaan naar die doelpunten. Natuurlijk ben ik blij met de goal van Gorius. Het zou heel jammer geweest zijn als we niet hadden gewonnen net op het moment dat Zulte Waregem punten verliest."

Genk scoorde dan wel drie keer, echt goed was het toch niet wat tegen Gent op de grasmat gebracht werd. Toch Koulibaly ook daar het positieve van. "Het is goed dat we nu ook winnen zonder dat we zelf echt goed spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties