Reactie Van Meir: "Verschil POI en POII zichtbaar"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Van Meir: "Verschil POI en POII zichtbaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eric Van Meir heeft in zijn eerste wedstrijd als hoofdcoach van Lierse niet kunnen stunten. Van Meir hoopte vooraf dat zijn team geen te al te groot oplawaai kreeg, maar Lierse kwam nooit echt in het stuk voor in Jan Breydel.

“In de eerste minuut hadden we de beste kans. We hoopten niet al te snel een doelpunt te incasseren, maar als je dan na een kwartier spelen al 2-0 in het krijt staat dan weet je dat het moeilijk wordt. We waren niet scherp genoeg, maar dat is misschien begrijpelijk na een turbulente week”, begint de nieuwbakken coach van De Pallieters.

“Het verschil tussen play-off I en play-off II was vandaag ook duidelijk zichtbaar. We speelden te ver uit elkaar en oefenden geen druk uit op de bal. De man in balbezit bij Club Brugge kreeg veel te veel tijd. Maar goed, we hebben al een lang seizoen gehad. Nu hebben we een vrij weekend en daarna moeten we opnieuw vol aan de bak. In de play-offs start iedereen weer met nul punten en we gaan vooral thuis proberen om punten te pakken”, besluit Van Meir.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties