Victor Valdes lijkt op weg naar Engeland

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Victor Valdes lijkt op weg naar Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Valdes kondigde onlangs aan dat hij zijn aflopende contract (2014) niet zal verlengen bij FC Barcelona. De doelman werd al aan verschillende teams gelinkt, maar nu lijkt er schot in de zaak te komen. De Spanjaard zou zijn carrière graag verder zetten bij Arsenal.

De liefde zou wederzijds zijn, en Arsène Wenger zou de Spaanse sluitpost maar wat graag zien komen om zijn keepersprobleem op te lossen. Arsenal is de laatste tijd serieus op zoek naar een betrouwbare sluitpost. De Poolse goalies Szczesny en Fabianski kunnen de hoge verwachtingen niet inlossen en daarom willen The Gunners graag een nieuwe, ervaren nummer één.

Volgens Spaanse media ziet Victor Valdes een overstap naar Engeland absoluut zitten. De Spanjaard zou het liefst van al naar het Emirates Stadium verkassen en op die manier lijkt een droomhuwelijk in de maak. Valdes heeft tonnen ervaring. Met Barça won hij maar liefst vijf competitietitels en drie keer de Champions League. De doelman zou nog zo’n kleine tien miljoen in het laatje moeten brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties