Reactie Jovanovic: "We moeten stoppen met denken dat we favoriet zijn"

Jovanovic: "We moeten stoppen met denken dat we favoriet zijn"
Foto: © SC

Het was tijd voor Milan Jovanovic om nog eens met een knap doelpunt uit te pakken en ... met kritiek op het play-offsysteem. Daarnaast was de Serviër zoals altijd ongemeen eerlijk: "Met dit niveau worden we geen kampioen."

Jovanovic probeerde zijn woorden te wikken en wegen, maar kon toch niet voorbij de feiten. "Het is onmogelijk om blij te zijn met deze wedstrijd", zei hij na het gelijkspel tegen Gent. "Ik ben heel ontgoocheld over onze prestatie. Maar dat geldt voor de meeste wedstrijden na de winterstop. Ik niet waarom we slecht spelen. We trainen goed tijdens de week en in de kleedkamer hangt een goede sfeer. Maar op dit moment zitten we te ver van kampioenenniveau. Zo gaan we de titel niet pakken. We mogen niet denken dat we favoriet voor de titel zijn. Anders krijgen we wedstrijden zoals vandaag en dan halen we het niet."

Jovanovic scoorde een knap doelpunt en haalde zo wat zijn gram na de kritiek van de laatste weken. "Voor mij was het geen revanche. Ik had geen tijd om daarover na te denken. Ik heb wel mijn mening over alles wat er over mij gezegd en geschreven wordt, maar het is nu de tijd niet om daar over te praten", aldus de linkerflank.

De punten worden nu gehalveerd, iets dat zwaar op de maag van de Serviër ligt. "Waarom moeten wij de andere ploegen punten cadeau doen? Dat is belachelijk. En één van de redenen waarom ik er over denk bij Anderlecht te vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties