De Zeeuw: "Ik wil graag bij Anderlecht blijven"

Frank Deckers
| 24 reacties
De Zeeuw: "Ik wil graag bij Anderlecht blijven"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Demy De Zeeuw gaf dinsdagmiddag via Twitter enkele antwoorden op vragen van de supporters. De Nederlander wil na de zomer ook graag voor Anderlecht spelen maar hij is niet de enige die daar over kan beslissen.

De Zeeuw speelt sinds de winterstop voor de landskampioen. Tijdens de eerste wedstrijden kon de Nederlander het tempo niet aan, maar nu voelt hij zich wel klaar om een volledige match te spelen. Hij is ook onder de indruk van zijn landgenoot Nuytinck. “Het zou me niet verbazen als Bram heel snel bij Oranje zit. Goede linksbenige verdedigers zijn schaars.”

De Nederlander heeft al met veel goede spelers samengespeeld. “Toch vind ik Vertonghen, Dembele en Luis Suarez de beste voetballers waar ik met heb mogen voetballen in mijn carrière. Bij Anderlecht is Lucas Biglia de beste.”

Er zijn zeker ook verschillen tussen de Belgische en Nederlandse competitie. “De Belgische fans zijn leuker dan de Nederlandse, liever ook. Op voetballend vlak is het hier verdedigender. De stadions zijn in België wel minder goed. De Russische competitie heeft hetzelfde niveau maar Nederland staat toch voor op dat vlak”, aldus De Zeeuw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties