Groep A: Beladen duel in de Balkan

Groep A: Beladen duel in de Balkan
Foto: © SC

In Groep A gaat België op zoek naar de drie punten in Macedonië. Daarover kan je hier alles lezen. Maar er zijn nog wedstrijden in de groep van België natuurlijk, met daarbij het meest beladen duel van allemaal.

Geen uitsupporters

Kroatië zal in eigen huis proberen de drie punten te pakken tegen Servië. Dat wordt om meerdere redenen een belangrijk duel. Onze Rode Duivels hopen misschien wel op puntenverlies van Kroatië, om zo alleen leider te worden in de groep. Maar er zijn ook extrasportieve redenen die van deze wedstrijd een beladen duel maken.

Beide landen maakten zich al meermaals schuldig aan hooliganisme. Daarbij komt ook nog eens dat de landen al lange tijd op gespannen voet met elkaar leven. Dat zorgt er voor dat er vanavond geen Servische fans in het publiek zullen zitten.

Scheidsrechter wordt Cuneyt Cakir, ook geen onbeschreven blad. Hij gaf enkele weken terug Nani van Manchester United rood in het duel tegen Real Madrid en kreeg toen bakken kritiek over zich heen.

Deze belangrijke wedstrijd is live te zien via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Strijd op het eiland

Ook Schotland en Wales spelen tegen elkaar een vermoedelijk leuk duel. Inzet van de wedstrijd lijkt de beste ploeg van Groot-Brittannië te worden in de poule van de Belgen. Schotland heeft twee punten, Wales heeft er drie. Beide teams lijken al uitgeteld voor het WK in Brazilië, maar je weet maar nooit dat een van beide ploegen veel vertrouwen tankt vanavond.  

Het wedstrijdschema:

Kroatië – Servië (18.00 uur – Live op Unibet TV)
Macedonië – België (20.45 uur)

Schotland – Wales (21 uur)

Wie zal het halen in Kroatië? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 100 euro opleveren als je gokt op de thuisploeg en maar liefst 315 euro als je denkt dat Servië de punten pakt. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties