Middenvelder Lierse: "Ik weigerde zelf contract te tekenen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Middenvelder Lierse: "Ik weigerde zelf contract te tekenen"
Foto: © SC

Eerder deze week raakte bekend dat Lierse de contracten van Soufiane Bidaoui, Ibrahim Ayew en Yasser Hussein niet zal verlengen. Het drietal mag na het seizoen andere oorden opzoeken, maar Yasser wil nog even iets verduidelijken.

“Zoals Lierse het beschrijft is het alsof ik moet vertrekken van de club, maar eigenlijk is het andersom”, begint de Qatarees in Gazet van Antwerpen. “De trainer rekende ook voor volgend seizoen nog op mijn diensten, maar als ik wilde blijven dan moest ik inleveren. Dat zag ik echter niet zitten, en nu moet ik met de beloften meetrainen. Dat vind ik ontzettend jammer."

“Nu is de relatie met het bestuur verzuurd. Lierse is een vreemde club, en het is niet de eerste keer dat ik hier zoiets meemaak”, besluit de 30-jarige spelmaker. Yasser speelde dit seizoen zestien wedstrijden voor de Pallieters, maar kwam daarin niet tot scoren. Voor zijn komst naar België werd er veel verwacht van de Qatarees die in het seizoen 2005-2006 nog verbonden was aan Manchester City. Net als bij de Citizens, kon hij ook in België die hoge verwachtingen niet waarmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties