Lede speelt gelijk tegen Ingelmunster

Conrad Grayson

KVC Jong Lede wist vandaag een punt binnen te halen op verplaatsing bij OMS Ingelmunster in een match met weinig kansen en veel balverlies.

Lede kwam al vroeg op voorsprong. Ingelmunster-doelman Paepe ontzette de kopbal van Amrani Ndikumana in de voeten van Izzy Benayad, die genadeloos binnentrapte. 0-1 voor de bezoekers.

Toch was de vreugde maar van korte duur. Na de aftrap van Ingelmunster liep Vandermaele de rechterflank af en trapte de bal schuin in de verste hoek binnen.

Beide ploegen kregen nog een goede kans, maar dat was niet genoeg om het publiek op te warmen in de ijskoude vriestemperatuur. Het gelijkspel aan de rust was een feit.

De tweede helft verliep bijna identiek als de eerste helft: veel slordige acties en weinig vloeiend voetbal.

Lecaillier zorgde in de laatste vijf minuten nog voor een hoogstandje, wanneer hij de bal over de kruising lepelde, maar tevergeefs. Lede keerde niet ontevreden naar huis.