Lorenzo Staelens: "Behoud belangrijker dan beker"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Lorenzo Staelens: "Behoud belangrijker dan beker"
Foto: © SC

Cercle Brugge staat voor een vreemde week. Morgen speelt het zijn return in de halve finales van de beker en komend weekend begint het aan play- off III. Een serieus contrast, en Lorenzo Staelens hoopt op succes in beide competities als het even kan.

Cercle verdedigt morgen in eigen huis een 2-1-voorsprong uit de heenwedstrijd. Cercle staat met één been in de finale, maar het behoud primeert toch voor De Vereniging. “De beker is voor ons van minder belang, maar in die fase geef je dat niet weg. De spelers hebben ook dat eergevoel. De bekerfinale spelen op De Heizel is het summum. Dat gecombineerd met het behoud in eerste zou top zijn”, laat Staelens optekenen in Extra Time.

“Het was op zowel fysiek als mentaal vlak een zwaar seizoen. We namen wat rust, maar zijn nu alweer aan de opbouw bezig. Hopelijk krijgen woensdag een mentale boost. In principe hebben we nog elf wedstrijden, en daarin mogen we geen dipje meer krijgen. We moeten nu niet meer naar het verleden kijken, maar enkel focussen op wat komt”, besluit de assistent-trainer van Cercle Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties