Mathijssen: "Afwezigheid van Stijnen is een droevige zaak"

Fabian Morren
| 17 reacties
Mathijssen: "Afwezigheid van Stijnen is een droevige zaak"
Foto: © SC

De financiële problemen kunnen weer even naar de achtergrond. Beerschot moet zich vanaf komend weekend sportief proberen te redden. In eerste instantie moet het afrekenen met Cercle Brugge. Dat moet gebeuren zonder de geblesseerde Stijn Stijnen.

"De afwezigheid van Stijnen blijft een droevige zaak", vertelt trainer Jacky Mathijssen op de website van de club. "Iemand als Stijnen kan je altijd gebruiken in wedstrijden als die van morgen."

"We gaan in elk geval door met het systeem dat we de twee vorige wedstrijden hanteerden", vervolgt Mathijssen. "Stefan Deloose heeft het geluk dat hij de twee vorige wedstrijden ervaring heeft kunnen opdoen en naar mijn weten meer dan behoorlijk gepresteerd heeft."

"Als we zaterdag onze eerste wedstrijd winnen, zetten we een zeer belangrijke stap naar het behalen van de eindronde. We mogen niet te veel conclusies trekken uit de gewonnen wedstrijd van twee weken geleden. De lange midweekwedstrijd van Cercle Brugge kan onmogelijk uit de kleren zijn. Het is aan ons om zaterdag de openingen te vinden en doelpunten te maken", stelt de Limburgse coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties