Reactie Vanhaezebrouck: "Mijn jongens hebben het goed gedaan"

Frank Deckers
| 1 reacties
Vanhaezebrouck: "Mijn jongens hebben het goed gedaan"
Foto: © SC

Lierse kon thuis niet winnen tegen Kortrijk. De bezoekende ploeg was het betere team maar kon niet scoren. "We hebben een aardige wedstrijd gespeeld, zeker de tweede helft", aldus Hein Vanhaezebrouck.

“Mijn spelers hadden in de tweede helft de controle over de wedstrijd”, zegt de trainer van Kortrijk. “We hebben woensdag 120 minuten moeten vechten en heel het team heeft toen een zware tik gekregen. Het is dan kort dag maar ik vind dat mijn team het goed heeft gedaan.”

“De jongens hebben getoond dat ze de opdoffer hebben verwerkt en we hebben ook gekozen voor een aantal frissere jongens die het goed hebben gedaan”, laat de hoofdcoach weten.

“Beide ploegen hebben op dit moment hetzelfde probleem. We kunnen moeilijk kansen creëren maar dat weet ik al langer. De ploeg heeft een punt kunnen pakken op verplaatsing en dat is het belangrijkste”, zegt Vanhaezebrouck. “Nu volgen er twee matchen in de zandbak van Kortrijk tegen Gent en Bergen. Na die twee wedstrijden zullen we onze play-off II evalueren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties