Brüls: "Beschikken over beste kern"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Brüls: "Beschikken over beste kern"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent pakte vorige week een punt op het veld van KV Kortrijk. De Buffalo's hoopten nochtans op meer en zien winst in play-off II nog steeds als doel. "Gent kan in deze nacompetitie enkel zichzelf kloppen", aldus de wederoptredende Christian Brüls.

Christian Brüls liep in de reguliere competitie een blessure op aan de Groeningekouter. Het toeval wil dan ook dat de Duitstalige middenvelder op diezelfde akker zijn wederoptreden maakt. “Het veld lag er al beter bij dan in de heenwedstrijd”, vertelt Brüls in Het Nieuwsblad. “Maar het blijft de slechtste grasmat van eerste klasse. Maar ik was tevreden dat ik opnieuw op een veld kon staan. Ik voel me opnieuw honderd procent fit.”

De Buffalo’s moesten een volledige helft met tien verder na een rode kartonnetje voor Renato Neto. “Tot die rode kaart stond er eigenlijk maar één ploeg op het veld”, analyseert de middenvelder. “Gent komt in PO II een stuk sterker voor de dag dan tijdens de reguliere competitie. We stappen nu op het veld in de overtuiging dat we beter zijn dan de tegenstander.”

Er lijkt geen excuus voor Gent om PO II niet te winnen. Zeker omdat sommige teams de eindronde gebruiken met het oog op volgend seizoen. “Gent kan enkel zichzelf kloppen. Iedereen weet dat wij over de beste kern beschikken. We moeten gewoon oppassen dat de concentratie niet verslapt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties