Ciman: "Beste seizoen uit carrière"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Ciman: "Beste seizoen uit carrière"
Foto: © SC

Laurent Ciman is bezig aan een sterk seizoen in het hart van de Luikse defensie. De verdediger kijkt met Standard voorzichtig naar de titel. Vanavond komt Racing Genk op bezoek op Sclessin.

Ciman is met voorsprong de sterkhouder in de verdediger bij Standard. De Rode Duivel is bezig aan een topseizoen en wordt geciteerd bij enkele buitenlandse clubs. “Ik ben bezig aan het beste seizoen in mijn carrière”, bevestigt Ciman in La Dernière Heure. “Bovendien doet het me plezier dat mijn prestaties gewaardeerd worden.”

Nochtans liep het voor de Rode Duivel in het verleden niet altijd van een leien dakje. Na een mislukte passage bij Club Brugge trok de verdediger naar het Guldensporenstadion. “Die periode bij KV Kortrijk heeft ervoor gezorgd dat ik mijn hoofd kon vrijmaken. Maar ook bij Standard zat ik in het begin meer op de bank dan dat me lief was. Vorig seizoen ben ik zelfs gaan vragen om te vertrekken omdat José Riga me toch amper gebruikte.”

Ciman draagt het hart op de tong en wordt daarvoor soms met de vinger gewezen. Toch weigert de centrale verdediger iets te veranderen aan zijn instelling. “Ik ben gewoon eerlijk. Het klopt dat sommige mensen achter mijn rug veel te vertellen hebben. Maar in mijn gezicht zeggen ze niets. Als ik iets te zeggen heb, doe ik dat gewoon.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties