"Bale na Messi en C. Ronaldo de beste"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Bale na Messi en C. Ronaldo de beste"
Foto: © SC

Gareth Bale is grof wild op de transfermarkt. Ook Luis Suarez Miramontes breekt een lans voor de Welshman. "Na Messi en Cristiano Ronaldo is hij de beste."

Verwar Luis Suarez Miramontes niet met het enfant terrible van Liverpool. De Spanjaard wordt door velen beschouwd als de beste voetballer aller tijden van zijn land. Hij is de enige Spanjaard die ooit de Gouden Bal in de lucht mocht steken. Suarez beleefde zijn glorieperiode in de jaren zestig met Real Madrid en Internazionale.

“Is het waar dat Bale gaat tekenen voor Real Madrid?”, valt Suarez met de deur in huis in Marca. “Real zou alleszins een toptransfer realiseren. Samen met Cristiano Ronaldo kan Bale elke verdediging in stukken rijten. In mijn ogen is hij na Messi en Cristiano de beste speler ter wereld.”

Momenteel is Suarez nog steeds aan de slag als adviseur van het Italiaanse Internazionale. “Ik leerde hem zo’n drie seizoenen geleden kennen in de Champions League toen Tottenham tegen Inter speelde”, dramt de Spanjaard door. “Bale kan overal spelen en hij is altijd gevaarlijk. En hij trapt zijn vrije trappen net zoals Cristiano Ronaldo.”

De voormalige topvoetballer maakt er geen geheim van dat hij de Welshman graag naar Italië zou halen. “Ik ken onze voorzitter en ik weet dat hij Bale onmiddellijk een contract zou willen aanbieden. Maar ik vrees dat hij een beetje te duur is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties